Endnu en medalje: Emma Jørgensen vinder EM-sølv

Maribo-roeren Emma Aastrand Jørgensen gjorde sin holdkammerat René Holten Poulsen kunsten efter, da hun søndag eftermiddag vandt Danmarks tredje medalje ved EM.

Danske Emma Aastrand Jørgensen tog søndag sølv i finalen i 200 meter enerkajak. Hun var tæt på at tage guldmedaljen, men blev forvist til andenpladsen af ungarske Dora Lucz.

Tidligere søndag fik OL-sølvvinderen en femteplads, da hun roede finale i 500 meter enerkajak.

Med Emma Aastrand Jørgensens sølv er Danmark oppe på tre medaljer ved EM inden mesterskabernes sidste løb i eftermiddag, 5000 meter enerkajak, hvor sølv- og bronzevinder René Holten Poulsen er med.

Holten Poulsen har vandt de to første EM-medaljer for Danmark, da han først tog sølv i 1000 meter enerkajak og dernæst bronze på 500-meter distancen i samme disciplin.