Endnu en asylchef er blevet fyret i Tullebølle-sag

For anden uge i træk fyrer Langeland Kommune en af lederne i kommunens asylafdeling. Kommunen driver to centre på Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Drift- og logistikchef for Asylcenter Holmegaard, Ulrik Pihl, er onsdag blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning af Langeland Kommune. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Asylcenter Holmegaard står for driften af en række asylcentre - herunder Børnecenter Tullebølle, der er blevet lukket efter en række sager om seksuelle overgreb og utryghed nær centret.

Mistillid til arbejde

I sidste uge blev asyldirektør Sisi Eibye fyret af kommunens økonomiudvalg. Onsdag har den fungerende asylleder og juridiske rådgiver, Kurt Habekost, fyret Ulrik Pihl.

- Der er udtalt mistillid til hans arbejde, og konklusionen er, at begge parter konstaterer, at det ikke ville være muligt at genoprette den gensidige tillid, hvorfor der er aftalt en frivillig fratrædelse, oplyser han til Fyens.dk.

Langeland Kommune - og dermed også den nu tidligere driftschef Ulrik Pihl - driver Center Søllested og Center Rødbyhavn på Lolland, ligesom de også drev teltlejren i Næstved, der nu er lukket.

/ritzau/