Emil tog Danmark med storm: Nu er han set af millioner i USA

Amerikanerne har fået øjnene op for lille Emil fra Nakskov, som så sin mor tydeligt for første gang, da han i en alder af 4,5 måned fik briller på.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Latter, strålende øjne og store smil fra babyer er ikke til at stå for.

Det kunne hele Danmark heller ikke, da de fik øjnene op for den lille Emil Rosenhøj fra Nakskov, som charmerede sig ind på den danske befolkning, efter han så sin mor klart for første gang.

Et viralt hit

TV ØST fik som det første medie øje på videoen på moren Christine Rosenhøjs Facebook-profil, hvorefter videoen gik viralt. Videoen spredte sig hurtigt  til flere andre lande, og nu er lille Emil også blevet et hit i USA. 

Den populære video er nemlig blevet vist i morgenudsendelsen NBC Today. Et program, som svarer til Go' Morgen Danmark og ses af mange millioner amerikanere.

- Jeg var ikke klar over, hvem de var, da de skrev. Da jeg var inde og kigge, kunne jeg godt se, at der var mange, der fulgte med. Så fortalte min kæreste mig, at det eret kæmpe stort medie, siger Christine Rosenhøj.

Hun fortæller, at videoen blot på hendes egen facebookside er blevet vist mere end 3 millioner gange. 

Hårdt at være stjerne

Christine Rosenhøj er meget positiv over for den opmærksomhed, som hendes søn har fået, men er glad for, at det er ved at falde til ro igen.

- Det har været lidt stressende, at telefonen har ringet hele tiden, og at vi har skulle fare rundt til en masse programmer, siger hun.

Ifølge Christine Rosenhøj har lille Emil ikke været så påvirket af den store mediebevågenhed på trods af, at det er ham, det hele har drejet sig om. Han er bare glad for sine nye briller.

- Han var en glad dreng før, men er meget gladere nu, siger Christine Rosenhøj og fortæller, at Emil kigger på alting og fokuserer på alt, hvad der bliver sagt og gjort.