Eksrocker erkender drab på bekendt ved landejendom

En 50-årig mand erkender drabet på en jævnaldrende bekendt. Motivet er tilsyneladende hævn for et indbrud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et tidligere medlem af en gruppering med tilknytning til Hells Angels har lørdag tilstået drabet på en bekendt ved en landejendom på Lolland.

Det skriver Ekstra Bladet, der var til stede i grundlovsforhøret ved Retten i Næstved.

Den 50-årige mand forklarede blandt andet, at han havde skudt sin kammerat i halsen og ladet ham forbløde, fordi han mistænke ham for at stå bag et tyveri, der havde været i den sigtedes hjem for noget tid siden.

Her blev der stjålet en riffel og 55.000 kroner.

Blev fundet død i bil

Under grundlovsforhøret valgte anklager Michael Boolsen at udvide sigtelsen mod manden, fordi han i sin forklaring også erkendte et mislykket drabsforsøg mod et familiemedlem til den dræbte, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge sigtelsen skal drabet have fundet sted torsdag aften. Offeret blev ifølge Ekstra Bladets oplysninger fundet død i sin egen bil kort før klokken 11 fredag formiddag.

Efterfølgende var dele af Nøbbøllegård afspærret af politiet, der også undersøgte steder på markerne omkring den store ejendom.

Politikommissær Marianne Roed oplyser til Ritzau, at drabet angiveligt ikke har fundet sted, der hvor liget blev fundet. Hun ønsker imidlertid hverken at oplyse det nøjagtige findested, eller hvor forbrydelsen skal være begået.

På samme måde vil hun ikke på nuværende tidspunkt indvie offentligheden i, hvor den mistænkte blev anholdt. Hvorvidt gerningsvåbnet er dukket op, holdes også foreløbigt hemmeligt.

Dog fortæller politikommissæren, at én af de involverede har haft adgang til nogle lokaler på Nøbbøllegård.

Ekstra Bladet skriver, at den 50-årige eks-rocker på sine tatoverede arme havde en række rifter. 

Manden har tidligere været medlem af en lokal rockergruppering. I retsmødet kom det frem, at han i de sidste år har været i et exitprogram.

I første omgang skal eks-rockeren sidde varetægtsfængslet i fire uger.

Opdatering
Clock21. jul 2018, kl. 11:19
Artiklen er opdateret med nye oplysninger.