¨

Efterladte efter dødsbrand får 155.000 kroner

Foto: TV ØST

Indsamlingen til støtte for de efterladte til ofrene i dødsbranden i Nakskov den 30. januar sluttede i nat. I alt 155.000 kroner er blevet indsamlet.

Der er økonomisk støtte på vej til de efterladte efter dødsbranden i Nakskov, der den 30. januar kostede fem mennesker livet – heraf fire børn.

Indsamlingen til de efterladte efter branden sluttede natten til onsdag, og indbragte hele 155.000 kroner. Alene det seneste døgn er der således doneret 5.000 kroner.

Det oplyser gruppen bag indsamlingen, Manne Aniella Jørgensen, Marianne Fornitz og Michael Baruch på Facebook.

- Det er helt fantastisk, hvor stor støtten fra Næstved og hele landet har været. Her har virkelig været noget, som vi har kunnet stå sammen om, siger Michael Baruch til TV ØST.

En Facebook-støttegruppe for indsamlingen styret af de tre har samlet knap 4.000 medlemmer - men den vil nu blive nedlagt, og der er i stedet oprettet en mindeside for de fem omkomne, oplyser de tre stiftere af gruppen.

Efter planen skal pengene fordeles således, at hver af de overlevne forældre får 51.323 kroner hver. Familiernes plan er i første omgang at bruge pengene på gravsteder til de afdøde.

Du kan finde den nye mindeside her.

Læs også familiens tak til offentligheden her: Familier til ofre i dødsbrand takker offentligheden

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App