¨

Efter våd start sluttede kræmmermarked i solskin – også økonomisk

Med solen vendte også de besøgende tilbage. Foto: Jan Vinholdt - TV2 ØST

Døllefjelde- Musse Marked ender med et overskud, selvom de første to dage af det traditionsrige marked var plaget af regn.

De to første dage af dette års Døllefjelde-Musse Marked var hårdt plaget af regn, regn, regn og dermed svigtende besøgstal.

Men med weekenden kom også solen på visit, og det vendte op og ned på det hele. Her på den sidste dag med kræmmertilbud og døllepølser, kunne formand Leif Chortzen nemlig melde om sorte tal på bundlinjen – om end han ikke vil ud med overskuddets størrelse.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi fik sådan en start på markedet. Men så er jeg samtidig ufattelig glad for, at vi kan komme til at ende sådan her. Nu står vi her i solskin, siger formanden til TV2 ØST.

Artiklen fortsætter under billederne.

  Foto: Katja Gasiorowski - TV2 ØST

Der var også godt gang i salget op markedets sidste dag. Foto: Katja Gasiorowski - TV2 ØST

Kan altid sælge lidt mere

Med solens komme vendte også de besøgende tilbage – til stor glæde for kræmmerne. En af dem er Namo Rashid, der overordnet set var tilfreds med weekendens salg, selvom man altså kan lange lidt mere over disken.

- Vi kræmmere kan godt lide at klage, uanset hvor godt vi sælger. Men det har været godt. Det er okay. Det kunne have været værre, vil jeg sige, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet.

Namo Rashid var godt tilfreds med weekendens salg. Foto: Katja Gasiorowski - TV2 ØST

Hele overskuddet fra Døllefjelde-Musse Marked går til lokale foreninger.

02:21

Den traditionsrige damefrokost på Døllefjelde-Musse Marked løb heller ikke stille af stablen i år. Foto: Phillippa Maigaard - TV2 ØST

Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App