¨

Dusør for lejere

Foto: TV ØST

Lollands almennyttige Boligselskab døjer med tomme boliger. Nu tilbyder de en ejendomsmægler en dusør svarende til en måneds husleje for hver ny lejer, han skaffer.

 

36 af Kongeleddets 196 lejligheder står tomme. Og det er langt fra enestående i Lollands almennyttige Boligselskab, der har 11 afdelinger på Lolland. Derfor går de nu en ny vej for at skaffe lejere til boligerne: En dusør til en ejendomsmægler svarende til en måneds husleje for hver ny lejer,han skaffer.

- Jeg vil da håbe,at der kommer nogle flere lejere, så huslejen ikke stiger, siger Lorents Hansen, der er bor i Kongeleddet.

Og netop huslejestigninger er, hvad boligselskabet ønsker at undgå. Derfor er et samarbejde med ejendomsmægleren fra Home måske oplagt.

- Ejendomsmæglere tjener ikke ret meget for tiden på grund af finanskrisen. På den her måde kan han alligevel have en form for indtjening, ved at han kan skyde nogle gode beboere i vores retning. Så på den måde er vi begge vindere, siger Helen Siegvardsen, der er formand for Lollands almennyttige Boligselskab.

01:39 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App