Dreng blev ikke smidt i havnen: Børn fandt på historie

Politiets efterforskning viser nu, at en 6-årig dreng alligevel ikke blev kastet i Nakskov Havn. I stedet viser det sig, at børnene opfandt historien.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 6-årig dreng blev alligevel ikke smidt i Nakskov havn af ukendte gerningsmænd. Det slår politiet nu fast og konstaterer i stedet, at børnene var faldet i vandet under leg, men af frygt for skældud hos forældrene opfandt de noget af en løgnehistorie.

Historien trak da også store overskrifter både hos TV 2 ØST og i flere andre medier, der fortalte om den 6-årige dreng, som umotiveret var blevet kastet i vandet og måtte reddes op af sin storesøster, der var til stede.

 Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi troede da også i første omgang på børnene og efterlyste blandt andet vidner i sagen, men ifølge en pressemeddelelse netop sendt ud var der visse ting i historien, som ikke passede sammen.

-       Politiets efterforskning har tilvejebragt oplysninger, som ikke stemmer overens med det hændelsesforløb, som var beskrevet i anmeldelsen, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet har de tre børn, der var involveret i dag erkendt, at der var tale om en løgnehistorie.

-       Da børnene var vidende om, at de ikke måtte gå ned ved vandet, havde de fundet på historien om, at de var blevet skubbet i vandet, af frygt for at få skæld ud af forældrene.

Politiet oplyser også, at familierne er meget påvirkede af situationen.