¨

Drabsmand upåvirket i retssal

Foto: TV ØST

Den 33-årige mand, der tirsdag blev varetægtsfængslet for at stå bag et drab i Maribo mandag, virkede upåvirket af gårsdagens hændelse.

En 33-årig mand blev tirsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør for at stå bag drabet af den 44-årige mand, der blev stukket ihjel på Maribo Station mandag formiddag.

I retten virkede den 33-årige upåvirket af sagen, skriver folketidende.dk. Under forhøret kom det frem, at han ikke kendte sit offer udover at have mødt ham nogle gange i gadebilledet. Han forklarede, at han på stationen havde misset et tog til Esbjerg, og at han derfor var frustreret og havde fortalt den 44-årige om det.

Havde drukket øl inden

Offeret blev stukket flere gange i hals og mave med en køkkenkniv og døde kort efter overfaldet af kvæstelserne.

Folketidende.dk skriver, at den 33-årige virkede upåvirket og gerne svarede på spørgsmål, men at hans forsvarer ind i mellem standsede ham. Den 33-årige har ifølge eget udsagn tidligere været narkomisbruger og havde forud for overfaldet drukket nogle øl.

Han blev varetægtsfængslet i 4 uger frem til 21. januar. Politiet meldte allerede mandag ud, at den 33-årige er uligevægtig, og at fagfolk nu skal undersøge ham nærmere for at vurdere hans sindstilstand.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App