¨

Drab i Maribo

Foto: TV ØST

Natten til torsdag blev en mand dræbt i sin lejlighed i Maribo på Lolland. Politiet har endnu ikke anholdt en gerningsmand og arbejder i øjeblikket på at få gennembrud i sagen.

Politiets teknikere finkæmmede i dag den lejlighed i Maribo, hvor en 47-årig mand i nat blev fundet dræbt.

- Der er tale om et temmeligt voldsomt drab uden, at jeg kan komme i detaljer i øjeblikket. Vi er i gang med at foretage en række tekniske undersøgelse på gerningsstedet, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Klokken 1 i nat slog en bekendt alarm til politiet.

- Der sker det, at en bekendt er bekymret for den dræbte her og vil opsøge den pågældende. Da man ikke kan komme i kontakt, så bliver politiet orienteret, og man kommer så til stedet og finder den dræbte liggende i lejligheden, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Jane Vejlstrup, der er nabo til den dræbte vågnede i nat klokken halv to, men hun havde slet ikke fantasi til at forestille sig, at der var sket en forbrydelse.

- Der kan let ske noget uden, at man hører det eller ligger mærke til det. Vi bor ved Maribo Torv, og der er tit ballade og tumlet, siger Jane Vejlstrup.

Politiet har i dag afhørt den 47-åriges omgangskreds, men de vil ikke kommentere på, hvilket miljø den dræbte kom i.

- Det er også noget af det, vi er i gang med at prøve at undersøge - altså hvad kan være motivet til det her. Har han haft uvenner, og hvem er hans omgangskreds, siger Søren Ravn-Nielsen.

Der dræbte har boet i ejendommen i flere år, og ifølge Jane Vejlstrup er han en ganske stilfærdig nabo.

- Vi har boet der i rigtig mange år. Vi har bare sagt hej til hinanden og snakket lidt. Ellers har jeg ikke haft noget kontakt til ham, siger hun.

Politiet har endnu ikke anholdt en gerningsmand i sagen.

02:14 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App