¨

Dømt for groft overfald på gravid kæreste

Foto: TV ØST

En 30-årig mand fra Rødby blev ved en domsmandsret i Nykøbing Falster i går idømt 10 måneders fængsel for vold af særlig farlig karakter.

Den 25-årige, gravide kæreste havde selv tilkaldt politiet, men ønskede ikke at anmelde volden og ville heller ikke afgive forklaring i retten, hvor hun ellers var indkaldt som vidne. Parret bor stadigvæk sammen. Det skriver folketidende.dk.

I retten lagde de især vægt på en lydfil, med optagelse af opringningen fra kvinden til vagtcentralen om natten den 8. juni. Her fortalte en oprevet og grædende kvinde, om knytnæveslag i ansigtet, kvælertag, spark og en pude over ansigtet.

I øvrigt bevidnede en lægerapportfra Nykøbing Sygehus om punktformede blødninger i øjnene, der tyder på kvælningsforsøg samt at kvinden har været i livsfare.

Nægter sig skyldig

Den 30 årige mand ankede med det samme afgørelsen. Han erkendte, at der han været noget tumult efter en diskussion om økonomi. Han fortalte, at han selv var blevet revet i ansigtet og havde fået blodnæse, og at han derfor havde taget sin kæreste om halsen og skubbet hende væk, men nægtede altså at have slået og sparket, samt taget kvælertag på sin 25-årige, højgravide kæreste.

Med i dommen er også en reststraf for en tidligere dom for trusler mod en tidligere kæreste samt ulovlig våbenbesiddelse.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App