Den gamle Digegaard

Han ansatte en kok til at uddanne sig selv. Så uddannede han selv sin datter og bagefter sin svigersøn. Om barnebarnet så også skal være kok uddannet fra Den

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For 34 år siden skulle Den gamle Digegaard i Dannemare mellem Rødby og Nakskov laves til et lille kaffehus. Men det viste sig slet ikke at være nok for Knud Erik Nielsen. Straks da kaffehuset stod færdigt, skulle der også være restaurant. Og det har der så været lige siden.

Men nu kan den gamle ejer kalde sig tidligere, og datteren, Johanne Persson, kalde sig nuværende sammen med sin mand Claus Persson.

Den gamle Digegaard holder sig til det gode gamle danske køkken, hvor en wienerschnitzel med kapers og ansjoser bestemt ikke er et særsyn.

Se mere om Den gamle Digegaard her: http://www.dengamledigegaard.dk/

[video:flv:080725_Magasin_Mad_med_mere.flv]

 


Nyhedsoverblik