¨

De tog en kold dukkert ved Hestehovedet

Foto: TV ØST

En gruppe svømmeglade vestlollikere trodsede tirsdag de relativt lave vandtemperaturer og tog en svømmetur ved Hestehovedet ved Nakskov.

Foreningen Nakskov Master- og Motion Svømning har anlagt en svømmebane ved Hestehovedet ved Nakskov. Tirsdag blev banen svømmet igennem af flere svømmeglade vestlolikere - på trods af relativt lave vandtemperaturer på lige omkring de 12-13 grader.

Arne Nielsen, der er ivrig motionssvømmer og triatlet og medlem af foreningen har til glæde for alle "vandhunde" og turister anlat en svømmebane. Banen er sponsoreret af formaet Aktiv El og er placeret efter aftale med Nakskov Havn. Banen har en længde på henholdsvis 350 meter og 750 meter.

Nakskov Master- og Motion Svømning vil i sommersæsonen, der i år strækker sig fra 1. juli til medie september, være at fonde på banen flere gange i ugens løb. Alle der har lyst til at svømme med foreningens medlemmer er velkommen til at møde op ved ishuset på Hestehovedet søndage klokken 10 og onsdage klokken 18.30.

Ib Mogensen fra Nakskov har oploadet videoen nedenfor fra tirsdagens kolde dukkert. Ib Mogensen er medlem er ØSTHOLDET. Læs mere om ØSTHOLDET - KLIK HER

03:10 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App