Danmarks bedste håndboldhold til Maribo i aften

Onsdag aften tager Team Sydhavsøerne imod danmarksmestrene fra KIF Kolding København i pokalturneringen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Team Sydhavsøerne kommer på lidt af en opgave onsdag aften, når håndboldherrerne møder KIF Kolding København i pokalturneringen Santander Cup.

Ligaholdet KIF Kolding København blev danmarksmestre før sommerferien, så Team Sydhavsøerne, der spiller i 1. division, får sin sag for mod de rutinerede herrer.

Klubben skriver i en pressemeddelelse, at der har været stor efterspørgsel på billetter til kampen. Da det officielle billetsalg åbnede, var næsten alle siddepladser hurtigt afsat, og nu er der også solgt en del ståpladser.

Fyldt arena

Der ventes omkring 1200 tilskuere, altså tæt på udsolgt – og der kommer 450 til spisning inden kampen.

KIF Kolding København er unægteligt et af Danmarks bedste hold, så det bliver lidt af en 'træningskamp', som Team Sydhavsøerne får inden sæsonstarten 6. september mod Team Vesthimmerland. På banen kommer du blandt andet til at kunne se stjerner som Kasper Hvidt, Lars Jørgensen, Bo Spellerberg, Konstantin Igropulo, Torsten Laen og Lukas Karlsson kommer til Maribo.

- Det er Danmarks bedste hold! De har et godt internationalt niveau, og har man dét niveau, er man tæt på komplet på alle pladser, hvilket også er tilfældet her. Vi vil forsøge at spille os helt ud og se, hvad det byder på derfra. Vi ved, at vi vil blive overmatchet i mange situationer også fysisk, så vores opgave bliver at få lagt spillet efter det. Vi ser frem til en fyldt BorderShop Arena med feststemte mennesker. Vi håber på god stemning og masser af positiv opbakning, hvilket helt sikkert vil give dette nye hold en god oplevelse og hjælpe dem godt på vej! siger Team Sydhavsøernes cheftræner Jimmy Albrechtsen.

Kampen begynder klokken 20 onsdag i Maribo.