Claus Meyers holdingsselskab præsenterer millionoverskud

Manden bag ejerposten i Nykøbing FC og frugtplantagen på Lilleø, Claus Meyer, melder nu om et holdingselskab med en storartet økonomi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I 2015 gik den kendte restauratør Claus Meyer og madselskabet Løgismose sammen i et nyt, fælles selskab med kapitalfonden IK Invest som ejer.

Det har fået Claus Meyers holdingselskab, Claus Meyer Holding, som Claus Meyers bidrag til Løgismose Meyers blev solgt ud af, til at bugne af penge efter 2015.

- 2015 var præget af salget af en stor del af koncernens aktiver til Industri Kapital i januar 2015. Ved den lejlighed overgik en række af koncernens selskaber til det nye selskab Løgismose Meyers, og kun en mindre del af de danske aktiviteter forblev under koncernens ejerskab.

- Koncernens indtjening er derfor i altovervejende grad præget af de ekstraordinære gevinster fra salget, skriver Claus Meyer Holding i sit regnskab.

De ekstraordinære gevinster er i rede penge et nettoresultat på 250,8 millioner kroner, hvilket bringer ejenkapitalen op på 260,5 millioner kroner i selskabet.

Meyer Holding indeholder efter salget af store datterselskaber som Meyers og Claus Meyers cateringsordning ting som Hotel Saxkjøbing, Namnam og ejerposten i en fodboldklub på Falster.

/ritzau/

play
Ræv

12 tykke ræve reddet fra pelsning – nu får de deres egen granskov at boltre sig i

play
Skyderi Holbæk 23. januar 2021

Tre mænd sigtet for drabsforsøg efter skyderi i Holbæk

play
asdadeq3e412

Sygeplejersker knokler: Tandlæger og konsulenter må hjælpe til på coronaafsnit

play
Cello-skole

Unge talenter øver på Stevns - spiller klassisk musik for køerne

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Positivprocenten er den laveste siden september

play
Skyderi i Holbæk 24. januar 2021

Skyderi i Holbæk - tre mænd anholdt

Se flere