Blomsterstafetten fortsætter: TV ØST fører indsamlingen lige nu

Billederne tikker fortsat ind i den store Knæk Cancer-stafet. Det meste af dagen har blomsten været på Maribo Gymnasium, hvilket har indbragt en masse selfies og en masse penge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Som du måske har bemærket er Knæk Cancer-ugen for alvor gået i gang.

Ikke mindst på de otte TV 2-regioner som hver især har sendt deres 10 digitale blomster af sted. Blomsterne fungerer som stafetter, der bliver givet fra person til person, og hver gang modtageren deler et billede af sig selv og blomster, giver HTH Køkkener 15 kroner til Knæk Cancer.

Lige nu fører TV ØST den indsamling – 1.485 kroner er der tikket ind siden i går takket være seere, der tager blomsten med rundt i regionen.

Blandt andre Brian Rasmussen, som tog blomsten-stafetten med sig hjem et par timer efter den officielt var blevet sat i gang af kajakroeren René Holten Poulsen i BordershopArena i Maribo.

- Byen var desværre død i går, så jeg tog den med hjem og tænkte over, hvad pokker, jeg kunne finde på, fortæller Brian Rasmussen, som arbejder i sportshallen som lyd – og lysmand.

Mandag morgen gik han så i gang med at få delt blomsten i området.

- Jeg kørte rundt til nogle butikker i Maribo, som fik taget billeder og sendt dem ind og så kørte jeg op til gymnasiet. En masse unge med mobiltelefoner kunne jo ikke være skidt, tænkte jeg.

Det meste af dagen har blomsten så været rundt på Maribo Gymnasium – her til aften er den landet i Næstved-Hallerne, hvor seerne kan kigge efter den, få taget et billede og være med til at knække cancer.

Du kan følge den digitale blomst her.