Biograf i Nakskov brænder: Hold jer inden døre

En biograf i Nakskov er onsdag eftermiddag brudt i brand. Borgere i området Akseltorv og Vejlegade skal holde sig inden døre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den tidligere biograf i Nakskov er onsdag eftermiddag blevet ramt af brand. 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi her netop udsendt en beredskabsmeddelelse, hvor de opfordrer folk i området til at blive inden døre:

Det brænder i øjeblikket i den game biograf, Vejlegade 8, 4900 Nakskov. Branden udvikler kraftig røg, hvorfor borgere i området Akseltorv og Vejlegade og i en radius på 100 m derfra, gå inden døre og lukke døre og vinduer og slukke evt. ventilation. 

Hvis man oplever ubehag efter at have været i kontakt med røgen skal man kontakte egen læge eller hospital.

Der er tale om biografen på Vejlegade. Anne Dorte Hoppe Søe, vagthavende ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til TV ØST, at de har evakueret Vejlegade 11, 13 og 15. Røgen bevæger sig lige nu i nordlig retning. 

- Det er ikke en kemikalierøg, men bare røg. Men røg er farlig, når der er så meget, siger Anne Dorte Hoppe Søe. 

Hun oplyser samtidig, at der stadig er brand, men spredningen er stoppet og ilden er under kontrol. Men der er stadig megen røg.

Meldingen om branden indløb til myndighederne klokken 12.50.

Der er tale om en større udrykning til stedet, hvor både brandvæsen, ambulancer og politifolk er på stedet. Indtil videre er enkelte betjente, som er blevet påvirket af røgen, men de er blevet behandlet.