¨

Billetterne til gratiskoncert med The Minds of 99 blev revet væk

The Minds of 99 på Roskilde Festival 2014. Foto: Kim Matthäi Leland

Efter lokaliteten på koncerten med The Minds of 99 blev offentliggjort, gik der ikke længe før alle adgangsbilletterne var væk.

Når et af Danmarks for tiden hotteste bands den 24. august holder koncert ved Dodekalitten ved Kragenæs på Lolland, er der kun et begrænset antal personer, der får lov til at være en del af oplevelsen.

Og kun halvandet døgn efter det blev offentliggjort, at koncerten skal holdes blandt kæmpestenene på Lolland, var alle adgangsbilletterne væk. 

Christian Lund-Martorell er ansvarlig for Tak Rock-projektet, der afholder koncerten, og han fortæller at forhåndsinteressen for koncerten var enorm.

Derfor måtte de begrænse antallet, så kun 6000 personer får mulighed for at nyde koncerten blandt kæmpestenene.

- Vi kom i første omgang ud med, at koncerten blev holdt, men vi ville ikke fortælle, hvor det var. Så kunne folk skrive sig op, og som belønning for det, ville man være blandt de første, der fik at vide, hvor koncerten blev afholdt. Det var der så omkring 20.000, der valgte at gøre, forklarer Christian Lund-Martorell.

Det er jo en del af bandets drøm at spille en tæt koncert med publikum i smukke omgivelser

Christian Lund-Martorell, ansvarlig for Tak Rock-projektet

En del af oplevelsen

Selvom der er plads til mange flere på marken på Lolland, fortæller Christian Lund-Martorell, at de ikke vil gå på kompromis med den oplevelse, som The Minds of 99 ønsker at give publikum.

- Det er jo en del af bandets drøm at spille en tæt koncert med publikum i smukke omgivelser, siger han.

Bandet kommer dermed heller ikke til at stå på en høj scene, og koncerten bliver næsten spillet på højde med publikum.

- Det er jo også den oplevelse, man får ved koncerten. Når solen går ned, et helt album fra start til slut, udsigten ud over havet. Og så kommer der til at ske nogle ting, som forhåbentlig også er mindeværdige, fortæller Christian Lund-Martorell.

Midt ude i ingenting

Det er da heller ikke uden udfordringer at Dodekalitten skal forvandles til koncertplads. Derfor har holdet bag koncerten længe planlagt, hvordan arrangementet skal afvikles.

- Vi er midt ude på en mark, der som udgangspunkt ikke er gearet til den her slags koncerter. Så selvfølgelig er det et kæmpe projekt, vi har kastet os over, siger Christian Lund- Martorell.

Vi har sat nogle store sejl ind, og båden er sat i søen, så nu skal vi i havn. Og så håber jeg bare, at alle virkelig får en once-in-a-lifetime oplevelse, som vi snakker om i lang tid

Christian Lund-Martorell, ansvarlig for Tak Rock-projektet

Mange er sat på opgaven, og Christian Lund-Martorell krydser fingre for, at det er nok til at skabe de bedste omgivelser.

- Vi har sat nogle store sejl ind, og båden er sat i søen, så nu skal vi i havn. Og så håber jeg bare, at alle virkelig får en once-in-a-lifetime oplevelse, som vi snakker om i lang tid, siger Christian Lund-Martorell.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App