Bil torpederer hus og carport - 20-årig fløjet til hospitalet

Det er endnu uvist, hvorfor en 21-årig mand natten til lørdag kørte ind i et hus på Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 21-årig mand mistede natten til lørdag herredømmet over sin bil og torpederede et hus og en carport i byen Torrig på Lolland.

Det oplyser vagtchef Lars Denholt fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi får en anmeldelse klokken 01.14 om, at en mand, der kommer kørende på Bandholmvej, har mistet herredømmet over sin bil og er kørt ind og ramt først et hus og efterfølgende husets carport, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet. 

 

Efter at have ramt huset endte bilen i grøften i den modsatte vejbane. 

Føreren, der er fra Nykøbing Falster, blev efter færdselsuheldet kørt til tjek på Nykøbing Sygehus og er blevet udskrevet igen.

Udover føreren var der en 20-årig passager fra Nakskov i bilen, som blev fløjet til Odense Universitetshospital på grund af en mistanke om indre skader. Ifølge politiet er han lørdag udenfor livsfare. 

Lørdag formiddag er det fortsat uvist, hvorfor manden mistede herredømmet over bilen. Politiet har taget en blodprøve af manden, der skal klarlægge, om han var påvirket af alkohol. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

 
  Foto: Lars Dalsig - Nakskov Foto

- Den undersøgelse afventer vi resultatet af. Vi skal også have afhørt de to mænd, så vi kan få klarlagt omstændighederne forud for færdelsuheldet, siger Lars Denholt.  

Beboeren i huset, en 69-årig mand, er sluppet uskadt for uheldet.