¨

Bil smadret af sneplov

Foto: TV ØST

En kvinde fra Nakskov fik sig en ærgerlig overraskelse, da hun så, at hendes bil var blevet smadret af en sneplov. Ingen ville påtage sig ansvaret.

En nabo til Bettina Nielsen så søndag morgen en blå sneplov køre rundt i Jernbanegade, vende rundt og køre direkte ind i Bettina Nielsens bil. Herefter flygtede sneploven fra stedet.


- Jeg blev rigtig meget ked af det, fordi jeg har været tre år om at spare op til min bil, og det får jeg altså ikke råd til foreløbigt i hvert fald, fordi bilen er totalskadet, siger Bettina Nielsen.


Hun kontaktede Lolland Kommune, som normalt kører sneplov i Jernbanegade. De nægtede at kende til ulykken. Men tilfældigvis bor Bettina Nielsen ved siden af det Lokalhistoriske Arkiv i Nakskov. På deres overvågningsbilleder kan man se en af kommunens sneplove køre rundt i Jernbanegade i det tidsrum, ulykken skete.


- Det kan jo ske, at vi får et uheld af en eller anden art og en påkørsel som i det her tilfælde. Nu ser det jo ud til, at det er ret dokumenteret, og så er det selvfølgelig os, der skal rede trådene ud, siger Søren Jensen, der er ansvarlig for snerydning i Lolland Kommune.


Lolland Kommune vil nu tage fat i den medarbejder, der har kørt sneplov i Jernbanegade i søndags.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App