Bandholm Hotel blev aldrig sat til salg

Det firestjernede hotel i Bandholm på Lolland har aldrig været til salg, fortæller hoteldirektøren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kom som en overraskelse for mange, da det firestjernede hotel i Bandholm på den lollandske nordkyst i september sidste år meldte ud, at hotellet var blevet sat til salg.

quote Det har aldrig været til salg. Ejerne snakkede om at sætte det til salg, men de gjorde det aldrig decideret

Joseph Kristiansen, hoteldirektør 

Det historiske hotel har især været udsat for meget medieomtale på grund af sine tidligere forbindelser til Menigheden Faderhuset, der slog sig ned i havnebyen.

I en pressemeddelelse, som hotellet udsendte den 16. september sidste år, lød overskriften Bandholm Hotel er til salg. Men nu viser historien sig at være en anden.

- Det har aldrig været til salg. Ejerne snakkede om at sætte det til salg, men de gjorde det aldrig decideret. Det har aldrig været hos en mægler eller en agent, siger hoteldirektør Joseph Kristiansen til Lollandsposten og tilføjer: 

- Det har der aldrig været noget om. Der var et par uger, hvor der manglede medarbejdere. Derfor skulle man lige finde sine fødder. Men der har ikke været noget med, at vi har droslet ned. Det er sådan en typisk ting, man kan tro.

Negativ omtale

Hotellet fik i ugerne op til pressemeddelelsen en del negativ omtale i blandt andet MetroXpress, der bragte historien om en ung pige, der arbejdede på hotellet i begyndelsen af 2014 og angiveligt blev djævleuddrevet på hotellet.

Pigen fortalte desuden, at der var en form for bibelskole for børn på hotellet, noget som de nuværende ejere afviser. 

Ikke desto mindre er det den negative omtale, der får hotelledelsen til at sætte hotellet til salg. Flere af hotellets medarbejdere er angiveligt flyttet fra Lolland efter den negative omtale.

- Når vi nu som ledelsesteam sætter Bandholm Hotel til salg for at overlade roret til andre, er det på grund af endnu en ondsindet mediekampagne, som intet hold har i virkeligheden, udtalt Joseph Kristiansen dengang i pressemeddelelsen.

Bandholm Hotel blev opført i 1886 af grevskabet Knuthenborg.