¨

Årets Folkehjælper på Lolland er fundet

Randi Pedersen blev overrasket, da repræsentanter for Dansk Folkehjælp ringede på. De ville overraske hende med prisen som Årets Folkehjælper 2015 Foto: TV ØST

I sommer reddede ægteparret Randi Pedersen og Per Høj en sejler op fra havet, hvor han havde ligget i 17 timer. Nu har de fået prisen som Årets Folkehjælper.

Det var en overrasket Randi Pedersen, der fredag sidst på eftermiddagen åbnede døren, da det ringede på. Udenfor huset i Maribo stod repræsentanter for Dansk Folkehjælp, der ville overrække prisen som Årets Folkehjælper på Lolland til Randi og hendes mand Per Høj. Ægtemanden var desværre ikke hjemme, da han var på arbejde.

Randi Pedersen og Per Høj får prisen som Årets Folkehjælper 2015 på Lolland, fordi de denne sommer reddede en mand fra at drukne. Sejleren Thorbjørn Hendil var faldet overbord på en sejltur fra Svendborg mod Amager. Tæt på Vejrø fandt ægteparret ham, han var stadig i live efter han havde opholdt sig i vandet i 17 timer.

Dansk Folkehjælp uddeler prisen for at sætte fokus på vigtigheden af de frivilliges indsats i Danmark. I alt otte priser uddeles i hele landet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App