Ansat følte sig truet til sex med indsat

En tidligere ansat på Kofoedsminde på Lolland erkendte i retten i dag at have haft sex med en indsat på institutionen. Hun forklarede, hun blev truet til det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 33-årig kvinde er tiltalt for at have haft samleje adskillige gange med en 23-årig indsat på den sikrede institution, Kofoedsminde.

I retten i Nykøbing Falster erkendte hun mandag at have haft sex med den pågældende indsatte 20-30 gange i 2012. Det skriver Ekstra Bladet.

Følte sig truet til sex

Kofoedsminde er en institution for udviklingshæmmede kriminelle, som ligger i Rødbyhavn på Lolland.

Ifølge eb.dk var kvinden ansat som omsorgsmedarbejder på institutionen, da hun indledte et forhold med en mand, som hun var kontaktperson for.

Hun forklarede i retten mandag, at det var trusler, der var årsag til, at hun fortsatte med at have sex med den dengang 21-årige mand.

Læs også: Ansat på Kofoedsminde sigtet for samleje med indsat

- Han fik noget på mig, og så startede han med at sende sms’er om, at han ville smadre mine kollegaer eller gå til min chef, forklarede hun ifølge Ekstra Bladet.

Hun sagde også, at den indsatte truede hende med, at "drengene fra Køge" – Bandidos - ville komme forbi, hvis hun stoppede samlejerne.

Ifølge EB.dk truede den anbragte 23-årige mand også med at skyde kvinden.

Begyndte med kys og sms'er

Kvinden forklarede, at den dengang 21-årige indsatte hurtugt blev forelsket i hende, og så begyndte tilnærmelserne.

Først var det uskyldige kys og sms’er, men det udviklede sig senere til sex på Kofoedsminde og andre forskellige andre steder på Lolland Falster.

Efter retsmødet forsøgte Ekstra Bladet at få en kommentar fra den 33-årige kvinde, men hun ønskede ikke at sige noget.

Der faldet dom i næste uge.