Andreas belønnet for at sove i telt i 1 år

Næsten hver nat i 1 helt år har 13-årige Andreas Baltzer fra Maribo sovet i telt, og nu er han blevet belønnet for sin udholdenhed.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

13-årige Andreas Baltzer fra Maribo kan nu sætte et flot, nyt mærke på sin spejderuniform. "Snorky" hedder det, og det er det synlige bevis på, at han i 365 dage har sovet i telt udenfor, skriver folketidende.dk.

Eller det vil sige - han har næsten rundet de 365 dage. Han mangler kun nogle få nætter for at gennemføre udfordringen, fortæller hans mor til TV2 ØST, men spejderne har altså godt turde give ham mærket på forhånd.

Flere udfordringer klaret

Andreas Baltzer har da også vist, at han ikke sådan lige giver op. Han har netop fået et mærker for at gå med shorts hver dag i et år, og han er også tæt på at få et mærke for at cykle 1000 kilometer.

Den gæve mariboer har været spejder i 6 år, og overnatningerne i telt er sket i forældrenes have. Han er i øvrigt den første fra Lolland-Falster, der har gjort sig fortjent til Snorky-mærket.

Bekymret mor

Hans mor var ifølge avisen godt nok lidt betænkelig ved projektet, men sønnen forsikrede hende om, at han nok skulle komme ind, hvis det blev for koldt i teltet, og så var mor tilfreds, selv om Andreas Baltzer på et tidspunkt måtte lave en gangsti i sneen fra sit telt og hen til huset.

Sidste år lykkedes det Frede Vinther Rasmussen fra Jystrup at få fingre i det fornemme mærke. Han sov i telt udenfor i 365 dage på 400 dage.