¨

Aktionærer taber millioner

Foto: TV ØST

15.000 aktionærer i Spar Lolland står som de store tabere efter bankens krak. I går kostede deres aktier ca. 90 millioner kr., i dag er de ikke en krone værd.

Snedkermester Lennarth Kobbernagel har netop fåret savet en væsentlig del af sin opsparing

- Vi har sat 60.000 kr. til, og vi har også børn og familie, der har sat penge til, så det er meget ærgerligt, forklarer han.

Han kendte risikoen ved at investere i aktier, men er alligevel meget skuffet over finanstilsynet og ledelsen I Spar Lolland.

Lennarth Kobbernagel undrer sig over, at der pludselig manglede 290 mio.kr., når banken for kort tid siden slog fast, at der var orden I regnskaberne.

- At der lige pludselig skal afskrives næsten 300 mio. kr. mere, det forstår jeg simpelthen ikke. Vi havde jo fået at vide, at nu var der orden i tingene. Der må være nogen, der har gemt noget nede under gulvtæppet, der er et eller andet galt, konkluderer Lennarth Kobbernagel.

Og han får opbakning fra brugsuddeleren I Dannamare Finn Andersen. Han har mistet mellem 20- og 30.000 kr. på Spar Lollands krak.

- Man gav os den melding, at nu var der ryddet op, og så kan det godt overraske mig, at man så kort tid efter kan finde en ny portion nedskrivninger af den størrelsesorden her, siger Finn Andersen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App