¨

Ældreudvalg holder beslutningsmøde om omstridt plejefirma

Jette Langhoff fra Nakskov måtte blandt andet undvære bad i de tre måneder, hun var under pleje hos Pleje Plus. Arkivfoto.

I dag mødes Ældre- og Sundhedsudvalget i Lolland Kommune for at diskutere plejefirmaet Pleje Plus.

Der er kun et enkelt punkt på dagsordenen, når Ældre- og Sundhedsudvalget i Lolland Kommune i dag mødes klokken 12.30.

Her skal medlemmerne nemlig diskutere plejefirmaet Pleje Plus. Det fremgår af Lolland Kommunes hjemmeside.

Medlemmerne af udvalget skal først orienteres om status på henvendelser angående plejefirmaet. Herefter skal der tages en beslutning i Ældre- og Sundhedsudvalget. Hvad denne beslutning drejer sig om, fremgår ikke af kommunens hjemmesid.

Tidligere i år kom det frem, at Lollands Kommune havde modtaget 266 henvendelser fra borgere, der er utilfredse med servicen fra plejefirmaet. Det startede for alvor sagen mod det omstridte plejefirma, der også bliver undersøgt for at have snydt sig til for overbetaling.

Pleje Plus fik den 16. maj sin anden advarsel af Lolland Kommune. Denne gang for fagligt svigt over for en borger. Få overblik over hele sagen her. 

Læs også Få overblikket i den kontroversielle sag om Pleje Plus

Lolland Kommune har også svigtet i denne sag, mener Styrelsen for Patientsikkerhed, som har givet kommunen to påbud, om at de skal redegøre for en ny plan til at sikre borgerne mod fejl som dem begået af Pleje Plus.

Lolland Kommune opsagde tilbage i februar 2016 samarbejdet med plejefirmaet Lev Vel og overgik til Pleje Plus med planen om besparelser på over fem millioner kroner årligt.

TV ØST følger sagen i løbet af dagen. 

Læs også Kritik mod PlejePlus: Fik intet bad i tre måneder

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App