Ældre mand snydt og bestjålet af udenlandsk mand

En 81-årig mand blev mandag eftermiddag franarret sin pung af en udenlandsk sælger i Sakskøbing.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog mandag eftermiddag en anmeldelse om et tricktyveri begået på Rema 1000's parkeringsplads på Apotekervænget i Sakskøbing.

Det gik hårdt udover en ældre mand på 81 år, da den ivrige udenlandske sælger formåede at overtale manden til at sætte sig ind i bilen, hvorefter han blev overtalt til at købe en jakke kontant.

Så snart den 81-årige mand havde sat sig ind i bilen, blev han præsenteret for flere stykker herretøj, som var mærket med AC Made in Italy. 

Han blev lokket til at købe en jakke, som han betalte for kontant, men han opdagede kort efter han igen var steget ud af bilen, at han manglede sin pung med kontanter og personlige papirer.

Da dette gik op for den ældre mand, var sælgeren allerede stukket af og manden stod tilbage på parkeringspladsen uden sin pung. 

Politiet forfølger spor

Den ældre herre var dog kvik til at huske bilens udseende, som har givet Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi et spor at følge. Han beskriver bilen som en sort personbil, formentlig en nyere Volvo. Han havde også observeret den danske nummerplade.

På baggrund af denne efterforsker politiet med stor mistanke, om det er en udlejningsbil, samt hvem der sidst har lejet den.

Tricktyven beskrives som 40-45 år, 180-185 centimeter høj og almindelig af bygning. Derudover talte han engelsk, var brun i huden og havde kort sort hår.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hører meget gerne fra vidner, som har set denne mand og kan kontaktes på telefonnummer 114.

Hvorvidt sagen har nogen forbindelse til "Armani-manden" der tidligere har huseret på egnen, kan politiet endnu ikke udtale sig om.