¨

Ægtepar truet med rørstang

Foto: TV ØST

Ægtepar vækket af tyve.

Et ægtepar i Nakskov vågnede kort efter midnat natten til onsdag til en ubehagelig overraskelse. Der var tyve på spil i villaen, der var sluppet ind gennem en rude i en dør, som de havde listet op.

De havde nået at stjæle en mappe med personlige papirer, før de blev opdaget og tog flugten fra huset. Manden i huset skyndte sig at sætte efter tyvene, men da vendte den ene af tyvene sig mod ham og truede ham med en rørstang. Det fik manden til at opgive forfølgelsen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi efterforsker sagen som et røveri på grund af truslerne og søger nu vidner i sagen, der har set de to mænd i området omkring Bregnevej, Solsikkevej og Svingelsvej i Nakskov.

Der er kun givet et signalement af den ene af de to tyve. Han beskrives som en kraftigt bygget, dansktalende og dansk-udseende mand i alderen 35-37 år med en højde på 165-175 cm. Han havde skægstubbe og hans gangart var ret speciel. Hans beklædning var en sort dunjakke, mørk hættetrøje, lyse kondisko og sorte "Kappa" kondibukser med en grå stribe langs siden.

Politiet kan kontaktes på 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App