64-årig igen anholdt for sex med børn

For anden gang på en måned bliver en 64-årig nu fremstillet i grundlovsforhør, anklaget for overgreb på mindreårige.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 64-årig mand fra Dannemare på Lolland er i går blevet anholdt af politiet og sigtet for seksuelt samkvem med mindreårige piger. Det skriver Folketidende.dk.

Mandag den 21. juni blev han anholdt og sigtet for sex med sin datter på ni år og en af hendes veninder på 11 år. Men da videoafhøringerne i disse forhold var ikke tilstrækkelige til at overbevise retten om, at der var tilstrækkelig begrundet mistanke til en varetægtsfængsling blev han dagen efter løsladt.

I går fik den fortsatte efterforskning så igen politiet til at skride til anholdelse og sigte den 64-årige for to nye forhold. Manden er denne gang sigtet for i perioden fra 1997 til 2000 jævnligt at have haft samleje med en pige, der på det tidspunkt var 13 til 16 år. Den anden sigtelse går på et seksuelt forhold til en 12-årig pige over et halvt år i sommeren 2003, skriver Folketidende.dk.

Der er altså nu sigtelser for overgreb mod fire forskellige mindreårige piger, hvoraf den ene er hans egen datter. Straframmen for de forhold, som den 64-årige er sigtet for, er på 12 års fængsel. Manden har hele tiden nægtet sig skyldig. 

Det nye grundlovsforhør bliver afholdt i dag, og igen vil anklagemyndigheden kræve dørene lukket af hensyn til efterforskningen.