¨

44-årig sigtet for drab - Lig fundet i køleskab

Foto: TV ØST

Politiet finder kvindelig i gammelt køleskab. Kvindens tidligere kæreste er anholdt og sigtet for drab.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har anholdt og sigtet en 44-årig mand for drabet på den efterlyste 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt. Politiet har fundet et lig i et køleskab i Dannemare.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har anholdt og sigtet en 44-årig mand for drabet på den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt. Hun blev i december sidste år efterlyst af politiet efter at have været forsvundet i over 2 år. Nu har politiet fundet et lig i et køleskab i Dannemare, som de mener er Mette Bønnelykke Herholdt. Den 44-årige mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Nykøbing Falster.

Den anholdte nægter sig skyldig i drab, men han erkender at have bortskaffet liget af Mette Bønnelykke Herholdt, efter at hun i december 2010 led en naturlig død.

Politiet anholdt i går den 44-årig tidligere samlever, der sigtes for at have dræbt Mette Bønnelykke Herholdt i december 2010. De fandt i går aftes liget af en person, der lå i et udrangeret køleskab. Liget er endnu ikke identificeret, men de formoder, at det er liget af Mette Bønnelykke Herholdt. Liget bliver senere i dag obduceret.

Kvinden boede i en kort periode fra juli til december 2010 på Vestlolland. Hun blev i 2012 efterlyst, da en bekendt undrede sig over, at vedkommende ikke havde set hende længe.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App