¨

42-årig kvinde bestilte drab på kæresten

Foto: TV ØST

En kvinde er tiltalt for at opfordre tre mænd til drab på hendes kæreste i Maribo. Her blev han dræbt for knap et år siden.

En kvinde er tiltalt for at opfordre tre mænd til drab i sag fra Maribo, hvor 47-årig mand blev dræbt.

Tre unge mænd og en 42-årig kvinde skal alle dømmes for drabet på kvindens 47-årige kæreste fra Maribo den 16. november sidste år.

Lejemord uden betaling

Det mener statsadvokaten, som nu har tiltalt alle fire for "i forening og efter forudgående aftale" at udøve massiv vold mod den 47-årige og til sidst dræbe ham med et dybt knivstik i halsen, skriver ekstrabladet.dk.

Kvinden tilskyndede ifølge anklageskriftet mændene til at begå drabet. To af mændene er 19 år og den tredje 20 år, og kvinden har angiveligt mødt dem alle i byen.

På drabsaftenen fik kvinden ifølge anklagen offeret til at åbne døren, hvorefter de tre unge mænd stormede ind. Sammen tævede de fire offeret, indtil den 47-årige fik en kniv gennem halsen, lyder tiltalen.

Uoverensstemmelse med kæresten

- Vi mener, at motivet er en personlig uoverensstemmelse mellem kvinden og den dræbte, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til ekstrabladet.dk.

Kvinden ringede på drabsnatten selv til politiet, fordi hun var "bekymret for sin kæreste". Men politiet fattede mistanke til dobbeltspil hos kvinden, og hun blev i døgnet efter drabet anholdt sammen med de tre mænd.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App