¨

40-årig tiltales for overgreb mod 10 børn

Foto: TV ØST

Pædofilisagen fra Esbjerg omfatter nu overgreb mod et tiende barn. Den 40-årige er tiltalt for at have misbrugt en i dag 14-årig pige i Holeby på Lolland.

Tirsdag starter retssagen mod den 40-årige mand fra Esbjerg, der er tiltalt for omfattende seksuelt misbrug af børn.

Manden har indtil nu været tiltalt for trusler, vold og seksuelle overgreb mod ni børn, men nu er der tilføjet endnu et anklagepunkt.

Med det nye forhold, der er kommet med i anklageskriftet, er der nu tale om overgreb mod hele 10 børn.

- Det sidste forhold dukkede op, efter vi havde afsluttet efterforskningen, mens sagen har ligget til juridisk vurdering, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

- Vi har, siden sagen nåede pressen, modtaget flere henvendelser i sagen, men ingen deciderede nye anklager, fortsætter han.

Retssagen mod den 40-årige tog sin begyndelse tirsdag formiddag klokken 9.

Den 40-årige er nu også tiltalt for misbrug af en i dag 14-årig pige. Det oplyste statsadvokatassessor Linda Saugmann Christensen, da hun oplæste det tykke anklageskrift.

Sammen med sexmisbrug af otte andre piger og en dreng er manden nu også tiltalt for at have voldtaget den 14-årige pige i Holeby på Lolland i 2004. Dengang var pigen kun syv år.

Det er retten i Esbjerg, der indleder domsforhandlingen mod den anklagede børnemishandler, der kommer fra Sjælland og har børn med en filippinsk kvinde.

Parret flyttede fra Hvidovre til Esbjerg for nogle år siden, og den vestjyske kommune fik at vide, at familien var dårligt fungerende.

Indberetningen omfattede dog ikke mistanke om sexmisbrug, og det kom som et chok for kommunalpolitikerne, da sagen blev kendt for et par uger siden.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App