4 udlændinge anholdt ved kontrol

Rejsen stoppede mandag for 4 personer, da politiets udlændingekontrolafdeling mandag holdt til ved Rødby Færge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Grænsen til Danmark blev mandag endestationen for 4 personer, da politiet var på kontrol ved Rødby Færge. Både i tog, bus og bil var der udlændinge, der ikke havde papirerne i orden, og så måtte de med politiet i stedet for at fortsætte deres rejse.

I det internationale tog fra Hamborg blev 2 mænd på henholdsvis 18 og 26 år  fra Eritrea afsløret klokken 16.05 i at være på farten uden rejselegitimation. Da betjentene undersøgte deres plads i toget nærmere, blev der fundet papirer fra de tyske asylmyndigheder, og de 2 mænd blev derfor anholdt og taget med til politistationen i Næstved.

Deres forhold skal nu undersøges, inden de formentlig bliver sendt tilbage til Tyskland.

Havde indrejseforbud

Klokken 16.35 rullede en svensk bil med 2 mænd i land fra færgen. Den ene af mændene – en 27-årig mand fra Litauen – viste sig ved et tjek i politiets registre at have et forbud mod at rejse ind i Danmark.

Den 27-årige blev derfor anholdt og sigtet for at overtræde indrejseforbudet. Han blev overført til politistationen i Næstved og fremstilles senere tirsdag i grundlovsforhør.

Fuld rumæner anholdt

I Eurolinesbussen, som kom fra borde klokken 18.05 fandt politiet 3 rumænske mænd. Den ene af den kunne ikke legitimere sig, og han blev derfor anholdt og sigtet for at forsøge at rejse ind i Danmark uden legitimation.

Det var en 35-årig mand, som var fuld og højtråbende, og han blev kørt til politistationen i Næstved, og i løbet af tirsdag skal udlændingekontrolafdelingen undersøge hans forhold nærmere.