4 års fængsel for overgreb mod 7 drenge

31-årig mand er idømt 4 års fængsel for seksuelle overgreb mod mindreårige samt blufærdighedskrænkelse - blandt andet i Lalandia.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Retten i Odense har fredag formiddag idømt en 31-årige mand 4 års fængsel for alvorlige anklager om seksuelle overgreb mod 7 drenge, skriver fyens.dk.

Blandt sagens forhold er blandt andet voldtægt af en dreng. Overgrebene mod drengen er foregået, fra han var 10, til han var 12 år gammel.

Teknisk set er der dog ikke tale om voldtægt. Det skyldes, at straffeloven på tidspunktet for overgrebet var anderledes. I dag anses seksuel omgang med børn under 12 år altid for voldtægt, mens det tidligere faldt ind under en anden paragraf i loven.

Voldtægtsforsøg i Lalandia

Dommere og nævninge i Odense har derudover kendt manden skyldig i ét tilfælde af, hvad der med de nye paragraffer bliver betragtet som forsøg på voldtægt, af en blot 7-årig dreng.

Det skulle være foregået i april 2012 i Lalandia i Rødby, hvor den 31-årige følge rettens kendelse forsøgte at gennemføre et analt samleje med drengen i en feriebolig i perioden 5. april til 9. april.

Modtog dommen

Manden er derudover kendt skyldig i at have haft anden kønslig omgang end samleje med 4 drenge og for 4 tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Manden har under sagen nægtet sig skyldig i de alvorligste anklager, men har erkendt sig skyldig i blufærdighedskrænkelse.

Anklageren havde krævet 5 års fængsel i sagen. Den 31-årige modtog dommen på stedet.

/ritzau/