¨

280 cyklister med til første etape i Lolland Rundt

02:10

Fredag lød startskuddet til det traditionsrige cykelløb Lolland Rundt for 34. gang. Løbet har tiltrukket cykelglade mennesker fra hele landet. I alt tramper 280 cykelister fra både Jylland, Sjælland og Lolland rundt i pedalerne.

Fredag blev første etape af cykelløbet Lolland Rundt skudt i gang. Det traditionsrige cykelløb kører for 34. gang. med mennesker fra hele landet.

I alt trampede 280 cykelister - fra både Jylland, Sjælland og Lolland - rundt i pedalerne i dag. De tog af sted fra Sakskøbing og satte kursen mod forskellige ruter.

Nogle tog den lange rute på 150 kilometer, andre den kortere på 60, mens de helt små tilbagelagde Eventyrruten på 30 kilometer.

Men fælles for alle, så cyklede de af sted med ét mål for øje - at have det sjovt.

Ingen konkurrence

Lolland Rundt handler nemlig ikke om at vinde.

-  Lolland Rundt er et cykelløb, men det er ikke et  løb man kan vinde. Her handler det meget om hygge. Det handler om at køre på cykel, fordi man kan lide at cykle. Og så handler det om Lolland, som er et dejligt sted at cykle, siger Bent Mortensen, løbsleder af Lolland Rundt.

Derfor er der også plads til alle, i de tre dage løbet varer. Unge og gamle. Spastikere og blinde. Løbet har ingen fordomme.

Alle etaper starter og slutter og i Sakskøbing, hvor deltagerne overnatter i Sakskøbing Sportscenter. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App