¨

27-årig satte efter spritbilist

Foto: TV ØST

En 27-årig mand hjalp lørdag politiet til at anholde en spritbilist. Han fulgte efter, indtil politiet kunne foretage en anholdelse.

Den 27-årige mand fra Haslev opdagede den usikre bilist omkring klokken seks lørdag aften på Sydmotorvejen ved Nøre. Alslev. Bilen kørte meget svingende og satte op og ned i hastighed, hvilket overbeviste den 27-årige om, at der var tale om spirituskørsel.

Han fulgte derfor efter bilen, der var på vej ad motorvejen i Sydgående retning, og kontaktede politiet.

De rådede den 27-årige mand til at følge efter på behørig afstand med katastrofeblinket tændt. Det gjorde han hele vejen ad afkørslen ved Våbensted og til Maribo.

- Borgeren, der følger efter håndterer det helt, som han skal. Han fortæller os, hvor bilisten er på vej hen. Og vi står så klar til at kunne overtage og anholde ham, siger vagtchef fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig.

Bilisten viste sig at være en 59-årig mand fra Maribo, der ifølge politiets måling på stedet havde en promille på over 2,0. Politiet skal nu have svar på en blodprøve, der kan fastlægge den endelig promille. Den 59-årige bliver nu sigtet for spirituskørsel.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App