¨

26-årig fik opretholdt anholdelse efter grundlovsforhør

Foto: TV ØST

Fredag besluttede Retten i Nykøbing Falster at opretholde anholdelsen af en 26-årig mand i 3 døgn. Han mistænkes for at stå bag bombetrussel mod Lalandia.

Den 26-årige mand fra Falster, som fredag blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Nykøbing Falster sigtet for bombetrussel mod feriecentret Lalandia, fik opretholdt sin anholdelse i 3 døgn.

- Dommeren mente, at der var nogle ting, som skulle afklares, og derfor blev det til 3 gange 24 timer, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Flere undersøgelser

Politiet skal nu foretage flere undersøgelser og afklare en række efterforskningsmæssige spørgsmål, og i begyndelsen af næste uge skal man tage stilling til, hvad der videre skal ske i sagen.

- På mandag beslutter vi, om vi fortsat skal begære ham varetægtsfængslet, eller om han skal løslades, siger Søren Ravn-Nielsen.

Nægter sig skyldig

Manden blev anholdt torsdag eftermiddag på sin bopæl på Falster. Forinden havde Lolland-Falsters Brandvæsen modtaget en mail, hvori der stod, at en bombe var sat til at springe i luften klokken 15.

Kort efter blev badelandet gennemsøgt af bl.a. politiet, som dog valgte at afblæse truslen igen omkring klokken 15.30.

Den 26-årige nægter sig fortsat skyldig. 

00:46 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App