23-årig kvinde ramt af flugtbilist: Politiet efterlyser mørkeblå stationcar

En 23-årig kvinde blev mandag kort før klokken 20 påkørt af en bilist ved et fodgængerfelt ved Lollands Centret i Maribo. Politiet efterlyser nu en mørkeblå stationcar.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 23-årige kom sammen med en anden kvinde klokken 19.47 mandag gående ved fodgængerovergangen, da en bil kørte direkte ind i hende.

- Føreren kan ikke undgå at bemærke, at han rammer hende. Hun bliver kastet halvt op på kølerhjelmen, hvorefter hun falder ned på vejen, siger Stefan Jensen, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Efterlyser mørkeblå stationcar

Efter påkørslen flygtede bilisten fra stedet. De to kvinder har forklaret, at de mener, at der drejer sig om en mørkeblå stationcar - muligvis en VW.

- Vi vil rigtig gerne hører fra vidner, der have set noget i forbindelse med påkørslen og som kan pege os i retning af den her bil. Og så opfordrer vi selvfølgelig samtidig føreren selv til at melde sig til os, siger Stefan Jensen.

Er meget chokeret

Den 23-årige kvinde slap ifølge politiet heldigt fra påkørslen

- Hun har fået nogle hudafskrabninger og har slået det ene ben, men hun er ikke kommet noget alvorligt til skade. Men hun er meget chokeret over det, der er sket, siger vagtchefen.

Kvinden, den 23-årig gik sammen med, blev ikke ramt af bilen.

Se mere ved at klikke øverst på siden.