21-årig mand udsat for voldsomt røveri i sit hjem

Tre mænd opsøgte søndag aften en 21-årig mand i sit hjem i Horslunde, hvor han blev truet med en kniv og sparket og slået flere gange.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag aften klokken 18.29 opsøgte tre mænd en 21-årig mand på hans bopæl – en ejendom ved Horslunde på Lolland, hvor de tre mænd spurgte efter en bekendt.

Den 21-årige mand oplyste, at den pågædende ikke var der, hvorefter de tre mænd tog fat i den 21-årige og holdt ham op mod væggen, samtidig med at den ene holdt en kniv mod hans hals. Herefter smed de ham ned på jorden og tildelte ham flere slag i ansigtet og en del spark i ryggen.

Mens den ene af de tre mænd holdt fat i den 21-årige, gik de to andre rundt på ejendommen. Herefter tog den ene en motocrosscykel, som de mente var deres, og han kørte af sted på den, mens de to andre kørte fra stedet i bil.

Kort efter ankom politiet til adressen, og mens betjentene arbejdede på stedet, kom der pludselig to biler kørende ind på gårdspladsen med i alt seks personer, og et vidne udpegede tre af dem som de tre mænd, der havde været der og begået røveriet. De tre udpegede mænd, som alle er fra Nakskov og 20-21 år gamle, blev anholdt og sigtet for røveri.