200 til seniorfest på Lolland

Der var god mad, højt humør og musik på programmet, da der blev holdt efterårsfest for borgere over 60 år i Lolland Kommune.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ravnsborghallen i Horslunde på Lolland dannede i dag rammen om en fest for alle over 60 i Lolland Kommune. Og omkring 200 fra hele kommunen havde valgt at takke ja til invitationen. En af dem var Viola Friis fra Horslunde.

- Det betyder jo meget, for så kommer man jo ud imellem andre og får tiden til at gå med det, siger hun.

Det er de såkaldte frivillighedskoordinatorer i kommunen, der har stået for dagens event. Og netop det sociale er en af de vigtigste årsager til, at de har arrangeret festen.

Den skal - udover at være hyggelig - være med til at flere får øjnene op for de gratis tiltag, der er for ældre i kommunen.

- På den måde her, der kan vi også få fat i nogle af dem, der måske sidder alene derhjemme i hverdagen. De kan finde ud af, at der er åbne centre, som de kan komme på og så være en del af det. Og der får man jo også det sociale samvær. Og det betyder rigtig meget for os alle sammen, at vi har nogle at tale med, siger Inge Lise Hansen, der er frivilligkoordinator og en af arrangørerne bag festen.

Og Viola Friis var også godt tilfreds med dagen.

- Jamen, det synes jeg. Det er flot, at de laver sådan et arrangement. Dejlig mad og det hele, ja.

Det er første gang, der er blevet afholdt fest på denne måde i kommunen. Men arrangørerne regner med at gentage succesen til næste år.