¨

20-årig anholdt for dødstrusler mod Lolland Kommune

Foto: TV ØST

Kommune lukkede bygninger ned efter dødstrusler mod ansatte. Truslerne var ikke konkrete. Ung mand er anholdt.

Flere bygninger i Lolland Kommune blev torsdag formiddag lukket ned, efter at kommunen modtog dødstrusler via en mail.

- Vi har anholdt den unge mand, som har fremsat truslerne, så nu vil der blive åbnet igen, fortæller vagtchef Henrik Karlsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Kommunen modtog truslerne omkring klokken 10. Den anholdte er en 20-årig mand, som sidst på formiddagen er blevet anholdt på sin bopæl i Maribo.

- Han har været utilfreds med noget. Jeg ved ikke hvad. Han har skrevet noget i retning af, at han ville slå dem alle sammen ihjel, men det har ikke været noget konkret, fortæller Henrik Karlsen til Ritzau.

- Det er altid chokerende, når der kommer trusler, der er så alvorlige at vores medarbejdere bliver truede på livet. Det er frygteligt og vi valgte at reagere kraftigt og involvere politiet, fortæller Klaus Marius Hansen, der er direktør i Lolland Kommune.  

Truslerne fik ifølge Folketidende.dk kommunen til at lukke ned for både rådhuset i Maribo samt for et jobcenter og borgerservicekontor i Nakskov. 

Samtlige steder er dog genåbnet, fortæller direktøren. 

- Vi åbnede alt igen 13.15 og situationen er nu normaliseret og tilbage i drift igen, siger Klaus Marius Hansen til TV ØST.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App