17-årig rippet for earpods ved bustoppestedet - politiet fandt frem til 14-årig dreng

En 17-årig dreng blev torsdag formiddag udsat for røveri og fik stjålet sine earpods. Politiet undersøger nu sammenhængen med en lignende sag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er i færd med at undersøge, om der en sammenhæng imellem to forskellige røverier, hvor unge har fået stjålet deres earpods.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i sin døgnrapport.

Det er nemlig kun en uge siden en 15-årig dreng fra Sakskøbing blev antastet af fire mænd, der krævede at få udleveret hans hovedtelefoner, der var earpods fra Apple. Torsdag skete det så for en 17-årig dreng i Holeby.

Torsdag formiddag klokken 10.00 var han udsat for et røveri ved et busstoppested på Maribovej i Holeby.

Han blev kontaktet af en anden ung fyr, som krævede at få udleveret de earpods, den 17-årige brugte. Gerningsmanden tog sin ene hånd ned i lommen for at indikere, han havde en kniv.

Politi undersøger sammenhæng mellem to sager 

På baggrund af beskrivelsen af gerningsmanden fandt politiet i løbet af dagen frem til en kun 14-årig dreng fra lokalområdet, som blev afhørt om røveriet.

Politiet ransagede hans adresse, og her blev de stjålne earpods fundet.

Politiet undersøger samtidig, om den 14-årige kan sættes i forbindelse med det røveri, der under lignende omstændigheder blev begået den 12. august på banegården i Maribo.