15-årig lollike ligger fire dag i kø for et par sko

I fire dage ligger 15-årige Jacob Green fra Lolland i kø i København for at få fat i et helt særlige par sko til den nette sum af 1600 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Han har 25 par sneakers stående derhjemme på Lolland. Alligevel skal han bare have dem her, og derfor lagde 15-årige Jacob Green sig tirsdag i kø foran butikken Wood Wood i københavn. Det skriver Berlingske.

Han og 19 andre gutter har fire dage før lanceringen af den nye sko taget plads foran forretning for at sikre sig et par af de 1600 kroner dyre sko.

Der bliver kun sat et begrænset par til salg i butikken, og det er vigtigt at få et eksemplar af skoene, der er en Adidas model Yeesy Boost 350 Black. Skoen er designet af den amerikanske rapper Kanye West, og det har været med til at øge populariteten.

- Jeg elsker bare sko. Jeg samler på sko, og Kanye West er også et af mine idoler. Så jeg skal selvfølgelig gå i dem. Jeg skal vise dem frem og vise, at jeg har dem. Den er vigtig, den her sko. Vigtig i samlingen. Den skal jeg have fat i, siger forklarer Jacob Green til avisen.

Uden for køen og hypen omkring de særlige sko gransker eksperterne i, hvad der dog får gruppen til at ligge i kø i fire dage for et par sneakers.

Ifølge Sara Ingemann Holm-Nielsen, der er trendforecaster hos bureauet Quote a Gentleman handler det om at passe ind i en subgruppe, hvor der også er en vis 'fuck det' attitude over købet af et par dyre sko, selv om tallet på kontoen måske ikke helt tillader det.