14-årig forsvundet på niende døgn

14-årige Line Jakobsen Futtrup fra Nakskov er stadig væk. Politiet har intet spor af hende.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På trods af en større efterforskning mandag og tirsdag, er der stadig ikke noget spor af den 14-årige Line Jakobsen Futtrup fra Nakskov.

Seneste livstegn fra pigen var mandag den 29. oktober klokken 16. Der brugte hun sin mobiltelefon et sted i Nakskov, men herefter har politiet ingen ide om hvor hun kan være.

- Man begynder at blive lidt bekymret. Der er intet der tyder på en forbrydelse, men man frygter jo alligevel, at der kan være sket noget alvorligt, siger Boje Jørgensen, Vicepolitikommissær, Lokalpolitiet i Nakskov.

Han mener nu, at politiets muligheder er brugt op, og derfor håber han på, at nogen ved hvor Line Jakobsen Futtrup befinder sig.

- Normalt når vi leder efter personer, der er forsvundet, så har de efterladt en cykel eller der er andre indikationer på, hvor de har befundet sig. Så har vi et sted at lede ud fra. Det er der ikke noget af i denne sag, siger Boje Jørgensen.

Line Futtrup er 166 centimeter høj og beskrives som spinkel af bygning med langt, lysblondt hår ned til midt på ryggen. Da hun forsvandt, var hun iført brun/sort dynejakke, sort/hvide bukser og lysebrune 'bamsestøvler'. På ryggen bar hun en sort taske.

Politiet hører gerne fra folk, der har oplysninger om hendes færden. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kan kontaktes på telefon 114.