¨

10 års fængsel til narkohandler

Den såkaldte Dannemare-sag er nu endeligt afsluttet. Den sidste af hovedmændene har fået en dom på 10 års fængsel for narkohandel

Da en mishandlet mand i 2003 blev fundet vaklende omkring  på Sydlolland, blev det begyndelsen på en storstilet efterforskning, der nu har sendt en 34-årig narkohandler 10 år i fængsel.

Det viste sig, at den mishandlede mand gennem flere dage have været tilbageholdt på en landejendom ved landsbyen Dannemare, hvor han var blevet pint og ydmyget af et tæskehold som led i et narkoopgør.

De øvrige mistænkte blev under retssagen idømt op til ni års fængsel for deres rolle i henholdsvis mishandlingen og narkohandlen.

Men een af hovedmændene,  den nu 34-årige Henrik Lunk, nåede  at flygte til Thailand. I juli 2004 blev han anholdt af det thailandske politi, men det lykkedes ham i næsten fire år at modsætte sig udlevering, og han kom først til Danmark i marts i år.

Nu har Retten i Glostrup idømt ham ti års fængsel for narkohandel. Den 34-årige har endnu ikke afgjort om dhan vil anke dommen

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App