¨

Serie Livet på landet

27:42

Dette afsnit

Livet på landet - Radiser til stjernekokken

12/05/2015

I den første udsendelse fra Kiselgården skal der samles radiser ind, som en verdensberømte kok skal bruge

I den første udsendelse fra Kiselgården skal der samles radiser ind, som den verdensberømte kok, Rasmus Kofoed fra Michelinrestauranten Geranium, skal bruge til at eksperimentere med. 

Om Kiselgården
Kiselgården ejes af Amy og Ask Rasmussen, der er anden generation på gården. Parret dyrker biodynamiske grøntsager, og det gør de så godt, at der findes indtil flere gourmetrestauranter blandt deres kunder. Man behøver dog ikke have en michelinstjerne på visitkortet for at sætte tænderne i et kålhoved fra Kiselgården. Parret sælger nemlig også til almindelige mennesker.
Besøg Kiselgårdens hjemmeside her kiselgaarden.dk


Hvad ved vi ikke-landmænd egentlig om landbruget?

Vi ved, at vi får vores korn, kød, mælk og grøntsager derfra. Vi kan se, når markerne skifter farve og vi kan lugte, når landbrugskalenderen står på gylle. Og så kender vi den utålmodige fornemmelse af at ligge bag en traktor på landevejen. Men hvordan ser der ud i landbruget, og hvad laver landmændene?

I serien Livet på Landet får vi et unikt kig ind i en række forskellige landbrug i vores region - og vi bliver klogere på landmændenes hverdag, når de sår, høster, malker, inseminerer og alt det andet, som er landbrugets dagligdag.

Afsnit

Alle serier A - Å