Serie
Livet på landet

Livet på landet - Og de 20.000 porrer

I den anden udsendelse fra Kiselgården skal der plantes porrer. Ikke færre end 20.000 porrer skal med håndkræft stikkes i jorden. Og så får Amy og Ask besøg af en ny leverandør af papkasser. Som grøntsagsproducent bruger Kiselgården nemlig mange papkasser til at pakke grøntsager i.

Om Kiselgården
Kiselgården ejes af Amy og Ask Rasmussen, der er anden generation på gården. Parret dyrker biodynamiske grøntsager, og det gør de så godt, at der findes indtil flere gourmetrestauranter blandt deres kunder. Man behøver dog ikke have en michelinstjerne på visitkortet for at sætte tænderne i et kålhoved fra Kiselgården. Parret sælger nemlig også til almindelige mennesker.
Besøg Kiselgårdens hjemmeside her: kiselgaarden.dk

16/6/2015

Hvad ved vi ikke-landmænd egentlig om landbruget?

Vi ved, at vi får vores korn, kød, mælk og grøntsager derfra. Vi kan se, når markerne skifter farve og vi kan lugte, når landbrugskalenderen står på gylle. Og så kender vi den utålmodige fornemmelse af at ligge bag en traktor på landevejen.
Men hvordan ser der ud i landbruget, og hvad laver landmændene?

I serien Livet på Landet får vi et unikt kig ind i en række forskellige landbrug i vores region - og vi bliver klogere på landmændenes hverdag, når de sår, høster, malker, inseminerer og alt det andet, som er landbrugets dagligdag.