Serie
Livet på landet

Levering fra Kiselgården

Når man leverer grøntsager til gourmetrestauranterne i København, så skal man indimellem også levere testkasser. Ud af kasserne tryller kokkene nye retter frem. Og i dette program skal vi smage på et trylleri fra Kiselgården

Om Kiselgården
Kiselgården ejes af Amy og Ask Rasmussen, der er anden generation på gården. Parret dyrker biodynamiske grøntsager, og det gør de så godt, at der findes indtil flere gourmetrestauranter blandt deres kunder. Man behøver dog ikke have en michelinstjerne på visitkortet for at sætte tænderne i et kålhoved fra Kiselgården. Parret sælger nemlig også til almindelige mennesker, blandt andet gennem Årstiderne.

Besøg Kiselgårdens hjemmeside her: www.kiselgaarden.dk

Se de tidligere programmer fra Kiselgården her:

Levering til gourmetrestaurant
Kvalitetsgrøntsager til københavnerne
Porrer plantes
Stjernekokkens radiser

5/10/2015

Hvad ved vi ikke-landmænd egentlig om landbruget?

Vi ved, at vi får vores korn, kød, mælk og grøntsager derfra. Vi kan se, når markerne skifter farve og vi kan lugte, når landbrugskalenderen står på gylle. Og så kender vi den utålmodige fornemmelse af at ligge bag en traktor på landevejen.
Men hvordan ser der ud i landbruget, og hvad laver landmændene?

I serien Livet på Landet får vi et unikt kig ind i en række forskellige landbrug i vores region - og vi bliver klogere på landmændenes hverdag, når de sår, høster, malker, inseminerer og alt det andet, som er landbrugets dagligdag.