Serie
Livet på landet

Kvalitetsgrøntsager fra Kiselgården

Amy og Ask fra Kiselgården i Ugerløse har taget et nyt initiativ: De vil sælge gode, økologiske kvalitetsgrøntsager i det prestigefulde Torvehallerne i hjertet af København.

Amy ser til at alt går som det skal med at sætte boden op, mens Ask hjemme på gården sørger for at trække gulerødder op, der skal sælges i den nye bod.

Om Kiselgården

Kiselgården ejes af Amy og Ask Rasmussen, der er anden generation på gården. Parret dyrker biodynamiske grøntsager, og det gør de så godt, at der findes indtil flere gourmetrestauranter blandt deres kunder. Man behøver dog ikke have en michelinstjerne på visitkortet for at sætte tænderne i et kålhoved fra Kiselgården. Parret sælger nemlig også til almindelige mennesker, blandt andet gennem Årstiderne.

Besøg Kiselgårdens hjemmeside her: www.kiselgaarden.dk

Tidligere programmer fra Kiselgården:

Porrer plantes på Kiselgården: http://www.tveast.dk/video/2015-06-16/livet-paa-landet-08

Stjernekokkens radiser på Kiselgården: http://www.tveast.dk/video/2015-05-12/livet-paa-landet-03

5/10/2015

Hvad ved vi ikke-landmænd egentlig om landbruget?

Vi ved, at vi får vores korn, kød, mælk og grøntsager derfra. Vi kan se, når markerne skifter farve og vi kan lugte, når landbrugskalenderen står på gylle. Og så kender vi den utålmodige fornemmelse af at ligge bag en traktor på landevejen.
Men hvordan ser der ud i landbruget, og hvad laver landmændene?

I serien Livet på Landet får vi et unikt kig ind i en række forskellige landbrug i vores region - og vi bliver klogere på landmændenes hverdag, når de sår, høster, malker, inseminerer og alt det andet, som er landbrugets dagligdag.