Medie: Nye beviser stammer fra Kundby-pigens tid i fængsel

De nye oplysninger, der har udskudt domsafsigelsen i Kundby-sagen, stammer ifølge TV 2 Nyhederne fra hendes tid i Vestre Fængsel.

Tema: Kundbysagen - da 15-årig pige blev til terrorist
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ifølge TV 2 Nyhederne oplysninger om en handling eller udtalelse fra Kundby-pigen, mens hun har siddet i Vestre Fængsel, der får anklageren til at kræve, at han må fremlægge nye beviser i sagen.

TV 2 Nyhederne erfarer, at den nu 17-årige pige er overført til Vestre Fængsel, mens retssagen kører i retten i Holbæk.

Her har hun sagt eller gjort noget, som ifølge anklageren har betydning for bevisførelsen i sagen, hvor Kundby-pigen er tiltalt for forsøg på terror, skriver TV 2 Nyhederne.

Fik oplysningerne i går

Anklager Kristian Kirk oplyser til TV ØST, at han ved en tilfældighed fik oplysningerne i går. Han ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvad de handler om, eller hvor de stammer fra.

- Havde jeg haft kendskab til disse oplysninger tidligere, var de indgået i min oprindelige procedure. Nu kommer de på et meget fremskredent tidspunkt, men det gør dem ikke mindre væsentlige for sagens udfald, siger Kristian Kirk til TV ØST.

Retten i Holbæk oplyser, at domsafsigelsen nu er udskudt. I morgen skal man afgøre, om anklageren kan få lov til at fremlægge de nye beviser eller ej.